Rundii rundii

Heippa tyypit!

Laura&pojat ovat palanneet kuukauden keikkatauolta ja rundin kakkososa on päräytetty käyntiin, uu mama! Rundi käynnistyi tosin Rovaniemellä vajaamiehityksellä, kun Matti jäi kotiin potemaan keuhkoputkentulehdusta. Onneksi bändissä on kaksi kitaristia, ja Lauri takoi kitaraa urheasti kahden miehen edestä. Viime viikon keikat hoidettiinkin sitten jo koko bändin voimin ja muutama biisi onkin saanut tauon aikana lisäsävyjä (ja muutama lisäpituutta, hämeenlinnalaiset tietävät mistä puhun). Kiertäminen on kivaa, mutta yksi toive mulla ois: ei enempää ABC-huoltamoita pliis! Rundi on vasta alussa ja olen nyt jo kurkkuani myöten täynnä paikasta toiseen samana pysyvää leipävalikoimaa… No pieniä ovat muusikon murheet.

Tästä viikosta on tulossa hyvä ja kiireinen. Keskiviikkona 9.2 on vuorossa ensimmäinen konserttisalikeikkani Espoon Sellosalissa, eipä vähän jännää! Lavalle nousee mun ja poikien lisäksi jousikvartetti ja ihanat taustalaulajat Jonnu, Jepa ja Hanna-Maria. Osa biiseistä soitetaan vähän akustisemmalla otteella, ja luvassa on myös ylläribiisi. Tulkaa ja todistakaa, lippuja saa vielä! Perjantaina käväistään Lohjalla ja lauantaina soitetaan kotipojille ja -tytöille Helsingin Virgin Oilissa. Sunnuntaina suuntaan Tampereelle Iskelmäradion Iskelmägaalaan, jossa esitän biisin “Mä Annan Sut Pois”. Jännitysmomenttia iltaan tuo ehdokkuus vuoden tulokas-kategoriassa. Kuinkahan käy?

Suurta iloa ja hämmästystä viime aikoina on herättänyt se, että “Suuri Sydän” on roikkunut albumilistalla ilmestymisestään lähtien, yhteensä 24 viikkoa. Viime viikolla levy hypähti neljänneksi, enpä ois uskonu! Kiitos rakkaat!