PLATINATERVEISET!

Moroo!  Kun sivut laitettiin pystyyn, haaveilin että olisin pitänyt säännöllistä keikkapäiväkirjaa. Toisin tais käydä. Mutta puolustelen sitä sillä että keikkapäivät alkavat jossain vaiheessa toistaa itseään (keikkoja lukuunottamatta tietty). Mutta muuten päivän ohjelma on yleensä aika sama. Lähto treenikämpältä tai hotellista, ajoa huonojen juttujen siivittämänä, pahaa kahvia ja vettyneitä sämpylöitä (kulkevat myös nimellä pettyneet sämpylät) huoltiksilla jotka ovat niin samannäköisiä että helposti unohtaa missäpäin Suomea on, roudaus ja kamojen pystytys (tästä mä kyllä aina livahdan, meen hotelliin lepuuttamaan tai käymään kaupungilla, soundcheck, ruokaa (liian usein liian rasvaista ja suolaista), pojat saunaan ja mä lepäämään ja meikkaamaan, vaatteiden valinta ja äänen avaus. Sitten koittaa se hetki jolloin unohtaa että on ollut koko päivän väsynyt ja puutunut valvomisesta, huonosta ruuasta ja ajamisesta: KEIKKA! Silkkaa hyvää fiilistä, esiintymisen iloa ja laulattamista. Tämän takia tätä tehdään! Sitten pienet jälkilöylyt, kamojen kasaus ja neljän tunnin unille. Ja aamulla tai seuraavana viikonloppuna sama uudestaan. Matkan varrelle mahtuu toki monen monta ilahduttavaa ja riemukasta hetkeä, kuten Andy Mc Coyn patsas Pelkosenniemellä, Konditoria Pipari Sodankylässä, Vaajakosken ABC:n pandat, oma privaattihotelli Laihialla, tai Juhon synttärit Kuopiossa. Ja seurahan on luonnollisesti koko ajan mitä parasta. Ja matkamusa myös, kiitos Matin iPodin järjettömän laajan biisivalikoiman. Tällasta tää on, voin suositella! Kilometrit ei ajamalla lopu, mutta Suomi ja sen jengi tulee ainakin tutuksi (ja liian monta ABC:ta…)

Seuraava uutinen tulee vähän myöhässä, sillä tästä on jo pari viikkoa aikaa. Nimittäin platinalevystä!!! Siis yli 20000 kpl, huimaa! Varsinaista levyä en oo saanut vielä, yritetään järjestää jotkut bakkanaalit ja luovutustilaisuus aiheen tiimoilta jahka keikkailulta keritään. Mut superkiitos hei kaikille!!!

Näillä näkymin kiertue tulee jatkumaan syyskuun puoliväliin asti. Kesäkeikat päivitetään sivuille piakkoin. Kivaa päästä kekkuloimaan ulkotiloihin ja inhimillisiin soittoaikoihin! Viime aikoina yleisin aloittamisaikamme on ollut 00.30… Ja jos jotain mietityttää, soittoajat on aina keikkapaikan, ei bändin määrittämiä.

Mut kaverit, hyvää kevättä. Kyllä se sieltä tulee, pakko on tulla. Nähdään hei pian, mooi!