Peruutus

9.9 Vantaan Tulisuudelma on valitettavasti peruuntunut järjestäjän taholta. Pahoittelemme tämän aiheuttamaa mahdollista mielipahaa. Vantaalaisten kannattaa tulla siis Tavastialle 16.9!

PLATINATERVEISET!

Moroo!  Kun sivut laitettiin pystyyn, haaveilin että olisin pitänyt säännöllistä keikkapäiväkirjaa. Toisin tais käydä. Mutta puolustelen sitä sillä että keikkapäivät alkavat jossain vaiheessa toistaa itseään (keikkoja lukuunottamatta tietty). Mutta muuten päivän ohjelma on yleensä aika sama. Lähto treenikämpältä tai hotellista, ajoa huonojen juttujen siivittämänä, pahaa kahvia ja vettyneitä sämpylöitä (kulkevat myös nimellä pettyneet sämpylät) huoltiksilla jotka ovat niin samannäköisiä että helposti unohtaa missäpäin Suomea on, roudaus ja kamojen pystytys (tästä mä kyllä aina livahdan, meen hotelliin lepuuttamaan tai käymään kaupungilla, soundcheck, ruokaa (liian usein liian rasvaista ja suolaista), pojat saunaan ja mä lepäämään ja meikkaamaan, vaatteiden valinta ja äänen avaus. Sitten koittaa se hetki jolloin unohtaa että on ollut koko päivän väsynyt ja puutunut valvomisesta, huonosta ruuasta ja ajamisesta: KEIKKA! Silkkaa hyvää fiilistä, esiintymisen iloa ja laulattamista. Tämän takia tätä tehdään! Sitten pienet jälkilöylyt, kamojen kasaus ja neljän tunnin unille. Ja aamulla tai seuraavana viikonloppuna sama uudestaan. Matkan varrelle mahtuu toki monen monta ilahduttavaa ja riemukasta hetkeä, kuten Andy Mc Coyn patsas Pelkosenniemellä, Konditoria Pipari Sodankylässä, Vaajakosken ABC:n pandat, oma privaattihotelli Laihialla, tai Juhon synttärit Kuopiossa. Ja seurahan on luonnollisesti koko ajan mitä parasta. Ja matkamusa myös, kiitos Matin iPodin järjettömän laajan biisivalikoiman. Tällasta tää on, voin suositella! Kilometrit ei ajamalla lopu, mutta Suomi ja sen jengi tulee ainakin tutuksi (ja liian monta ABC:ta…)

Seuraava uutinen tulee vähän myöhässä, sillä tästä on jo pari viikkoa aikaa. Nimittäin platinalevystä!!! Siis yli 20000 kpl, huimaa! Varsinaista levyä en oo saanut vielä, yritetään järjestää jotkut bakkanaalit ja luovutustilaisuus aiheen tiimoilta jahka keikkailulta keritään. Mut superkiitos hei kaikille!!!

Näillä näkymin kiertue tulee jatkumaan syyskuun puoliväliin asti. Kesäkeikat päivitetään sivuille piakkoin. Kivaa päästä kekkuloimaan ulkotiloihin ja inhimillisiin soittoaikoihin! Viime aikoina yleisin aloittamisaikamme on ollut 00.30… Ja jos jotain mietityttää, soittoajat on aina keikkapaikan, ei bändin määrittämiä.

Mut kaverit, hyvää kevättä. Kyllä se sieltä tulee, pakko on tulla. Nähdään hei pian, mooi!

Maria

Moi kaikki! Täällä ollaan. Välillä kotona kääntymässä ja viikonloppusin keikalla milloin missäkin, parhaassa seurassa, teidän seurassa. Laitan tarkempaa raporttia tulemaan heti kun ehdin.

Mutta muistakaahan katsoa tänään Maria! klo 22 Nelosella. Esitetään siellä poikien kanssa “Mä Annan Sut Pois”.

Nähdään, nähdäänhän?

Villi viikko

Viime viikko oli kiireinen, mutta huippu! Keskiviikkona soitimme ensimmäisen konserttisalikeikkamme Espoon Sellosalissa. En ole kova jännittäjä, mutta nyt jännitin koko päivän niin paljon että pissa meinasi tulla housuun useampaan otteeseen. Olin ihan varma ettei paikalle eksy sukulaisten lisäksi juuri ketään, mutta toisin kävi. 400 paikkainen sali oli tupaten täynnä. Mukana oli levyltäkin tuttu jousikvartetti (kiitti Esa, Annukka, Anette ja Sirkku!) ja taustalaulajat (kiitti Hanna-Maria, Jepa ja Jonnu!) Mikä ilta, lisää näitä!

Perjantaina käväistiin Lohjalla. Siellä taasen oli hiukka hiljaisempaa. Tämä tosin oli tiedossa jo etukäteen, sillä edellisestä Lohjan visiitistä oli aikaa vain kolmisen kuukautta. Tämän lisäksi Naapuribaarissa esiintyi Jukka Poika, tuo suuria yleisömääriä vetävä keikkajyrä. Well. you can´t win them all. Kotiin omaan sänkyyn yöksi valmistautumaan kotikenttäkeikkaan. Lauantaina hälytimme taas jousikvartetin paikalle ja pystytimme kamamme Helsinkiin Virgin Oilin lavalle. Oikein oli jonoa ovella ja meteli salissa sen mukainen! Jousikvartetti polkaistiin keikan käyntiin juhlallisesti Vivaldin Keväällä. Korkeakulttuuria! Sain bassosta päähäni ja Matilta katkesi kitaran kieli, loistomeno siis!

Sunnuntaina väsytti ihan julmetusti, mutta vielä oli hommaa hoidettavana. Hyppäsin siskon kanssa isän kyytiin ja ajoimme Tamperetalolle Iskelmäradion Iskelmägaalaan. Kannatti lähteä, kotiin lähtiessä kainalossa oli vuoden tulokas-palkinto! Esiintymisen lisäksi pääsin myös halailemaan ihania poikia, Antti Tuiskua ja Jonne Aaronia. Päivä päättyi siis selvästi plussaan puolelle. Hyvä viikko!

Rundii rundii

Heippa tyypit!

Laura&pojat ovat palanneet kuukauden keikkatauolta ja rundin kakkososa on päräytetty käyntiin, uu mama! Rundi käynnistyi tosin Rovaniemellä vajaamiehityksellä, kun Matti jäi kotiin potemaan keuhkoputkentulehdusta. Onneksi bändissä on kaksi kitaristia, ja Lauri takoi kitaraa urheasti kahden miehen edestä. Viime viikon keikat hoidettiinkin sitten jo koko bändin voimin ja muutama biisi onkin saanut tauon aikana lisäsävyjä (ja muutama lisäpituutta, hämeenlinnalaiset tietävät mistä puhun). Kiertäminen on kivaa, mutta yksi toive mulla ois: ei enempää ABC-huoltamoita pliis! Rundi on vasta alussa ja olen nyt jo kurkkuani myöten täynnä paikasta toiseen samana pysyvää leipävalikoimaa… No pieniä ovat muusikon murheet.

Tästä viikosta on tulossa hyvä ja kiireinen. Keskiviikkona 9.2 on vuorossa ensimmäinen konserttisalikeikkani Espoon Sellosalissa, eipä vähän jännää! Lavalle nousee mun ja poikien lisäksi jousikvartetti ja ihanat taustalaulajat Jonnu, Jepa ja Hanna-Maria. Osa biiseistä soitetaan vähän akustisemmalla otteella, ja luvassa on myös ylläribiisi. Tulkaa ja todistakaa, lippuja saa vielä! Perjantaina käväistään Lohjalla ja lauantaina soitetaan kotipojille ja -tytöille Helsingin Virgin Oilissa. Sunnuntaina suuntaan Tampereelle Iskelmäradion Iskelmägaalaan, jossa esitän biisin “Mä Annan Sut Pois”. Jännitysmomenttia iltaan tuo ehdokkuus vuoden tulokas-kategoriassa. Kuinkahan käy?

Suurta iloa ja hämmästystä viime aikoina on herättänyt se, että “Suuri Sydän” on roikkunut albumilistalla ilmestymisestään lähtien, yhteensä 24 viikkoa. Viime viikolla levy hypähti neljänneksi, enpä ois uskonu! Kiitos rakkaat!

UUUU JEA!!!

Huh. Suuri Sydän on myynyt kultaa!!! Suurkiitos jokaikiselle levynostajalle !!!

› Edellinen sivu   Seuraava sivu »