LAURA NÄRHI - TUHLARI

Laura Närhen odotettu kakkosalbumi on nimeltään Tuhlari - kuten kesän ja syksyn soitetuimpiin radiokappaleisiin lukeutuva samanniminen singlekin.

-Halusin levyn nimeksi Tuhlari, sillä kaikki meistä, niinkuin levyn hahmotkin, tuhlailevat rakkautta. Kannatti se tai ei, Laura kertoo.

Tuhlari kertoo ihmisistä, joilla on takanaan onnea, pettymyksiä, rakkautta ja rakkaudettomuutta - ja jotka silti pyrkivät eteenpäin tavalla tai toisella, hyvällä tai huonolla. Sovitukset ovat runsaita ja värikkäitä. Albumilla ei väistelty myöskään paatosta tai pakahduttavuutta.

Lauran Suuri sydän -debyytiltä tuttujen Matti Mikkolan, Street Kobran ja Lasse Kurjen lisäksi tekijätiimi täydentyi tällä kertaa Saara Törmällä, Eppu Kososella ja Aku Rannilalla. Kappaleiden kirjoittaminen aloitettiin helmikuussa ja levy valmistui syyskuussa.

- Tuhlari syntyi intensiivisesti muttei kivuttomasti. Studiossa tunnetilat vaihtelivat pakahduttavasta riemusta täydelliseen lamaantumiseen. Kuten eräs ystäväni asian tiivisti: levyn teko on kuin Lintsin vuoristorata, ihanaa ja kamalaa samaan aikaan. Olen vieläkin pyörällä päästäni, että saimme tämän kaiken aikaan näin lyhyessä ajassa, debyttilevyä kun tehtiin lähemmäs neljä vuotta. Toisaalta tällä kertaa ei tarvinnut aloittaa kaikkea alusta, vaan jatkoimme siitä mihin viimeksi jäimme, Laura jatkaa.

Tuhlari-levyltä on nimisinglen lisäksi julkaistu Vuosaari-elokuvan tunnuskappaleena kuultu Tehosekoitin-cover Hetken tie on kevyt. Tuorein sinkku, Erinin kanssa duetoitu Siskoni on vasta toimitettu radioille.

Laura Närhen vuonna 2010 julkaistua esikoisalbumia Suuri sydän on myyty lähes 40 000 kappaletta. Siltä irrotettiin peräti neljä hittisingleä, muun muassa kappaleet Mä annan sut pois ja Tämä on totta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

 

Yhteydenotot

Levy-yhtiö:
Aino-Kuutamo Uusitorppa,
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com
 

Keikkamyynti:
Samppa Hartikainen,
samppa.hartikainen@warnermusic.com